Durf ik anders te zijn als ik was?

Over ons

Het bedrijf Wiebering&Wiebering is opgericht door Ancla en Marcel Wiebering. Saskia Wiebering heeft haar eigen praktijk in Ede en werkt met haar clienten ook in de praktijk in Heiloo.

Op deze plaats stellen wij ons kort aan je voor.

Ancla Wiebering

Ik ben Ancla Wiebering en je komt mij bij de meeste cursussen en behandelingen van Wiebering & Wiebering tegen. Mijn roots liggen in het bankwezen en de grafische industrie. Daarna heb ik samen met Marcel een eigen bouwmarkt gerund.

Een kwaliteit van mij is dat ik een goed ontwikkeld invoelend vermogen heb. Ik ben direct, enthousiast, daag graag uit en ga de diepte in in mijn contact met mensen. Vanaf 2000 ben ik mij nog meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik ben toen de opleidingen Rebalancing en Avatar gaan volgen. Later kwamen daar ook de opleidingen DofNA, Transformational Breathing en Avalon-ELA bij.

Als ex-turnster is lichaamsbewustzijn voor mij heel vanzelfsprekend. Via aanraking,  Rebalancing en Transformational Breathing, naar bewustzijn van lichaam en geest. Meer vrijheid, plezier, creativiteit,  passie en onafhankelijkheid. Uit het denken naar het zijn, is een weg die mij aanspreekt en is wat ik mee wil geven aan mijn cliënten.

Ik ben getrouwd met Marcel die je hieronder beter kan leren kennen en ik ben moeder van Saskia en Robert. Mijn hobby’s zijn yoga, dansen/bewegen, lezen, mezelf blijven ontwikkelen en lekker op de fiets uitwaaien.

Marcel Wiebering

Mijn naam is Marcel Wiebering en sinds 1983 ben ik ondernemer. Ik heb uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven opgedaan als eigenaar van een bouwmarkt en later als zelfstandig bedrijfsadviseur. De afgelopen 17 jaar ben ik mij actief gaan verdiepen in zelfontwikkeling en heb in binnen- en buitenland studies op dit terrein gevolgd. De krachtige werking en de mogelijkheden van zelfontwikkeling vind ik zo interessant dat ik hier mijn werk van heb gemaakt.

Mijn kracht ligt in het snel analyseren waar knelpunten liggen en een groot plezier beleven aan het bedenken van oplossingen die niet alledaags zijn. Het inspireren van mensen om het beste uit zichzelf te halen vind ik een prachtige uitdaging waar ik zelf iedere keer weer van leer. Het spel dat wij als mensen met elkaar en onszelf spelen fascineert mij mateloos.

Ik ben verantwoordelijk voor de Updatecoaching en samen met Ancla het Relatie Werk.

Mijn hobby’s zijn onder andere lezen en off-road rijden. Met name het off-roaden samen met onze zoon vind ik geweldig om te doen.